Christelijke Muziek & Concertagenda

Winterconcert “We All Stand Together” Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Winterconcert “We All Stand Together”
Datum:
17 december 2022

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op zaterdagavond 17 december geeft Muziekvereniging Eensgezindheid een sfeervol Winterconcert in de Witte Kerk van Heiloo met thema “We All Stand Together”. Het concert wordt samen met Recreation uit Heemskerk verzorgd, een interkerkelijk koor met 17 enthousiaste zangers en zangeressen.

Recreation
Recreation staat onder leiding van Eibert de Vries en zal worden begeleid door een swingend eigen combo bestaande uit piano en drums. Het repertoire bevat onder andere swingende gospels, popsongs, medleys uit musicals, en ook religieus werk, in het Engels en Nederlands. Het plezier in zingen en de gezelligheid staan tijdens de repetities van dit koor voorop, terwijl de muzikale kwaliteit niet uit het oog verloren wordt.

Eensgezindheid
Het orkest van Eensgezindheid staat onder leiding van Marcel Mooibroek en heeft voor dit concert diverse interessante muziekstukken ingestudeerd die passend zijn bij de tijd van het jaar, maar het programma zal niet alleen maar uit kerstmuziek bestaan. Uiteraard zal ook het publiek worden uitgedaagd om enkele bekende kerstliederen mee te zingen, maar als het om de zangkunst gaat dan zal Recreation deze avond uiteraard de boventoon voeren.

Naast de geestelijke en traditionele kerstsongs zullen er deze avond ook swingende en populaire Christmas Songs als "Sleigh Ride", "It's beginning to look like Christmas", "It's gonna be a cold, cold Christmas without you" gespeeld en gezongen worden.

Kaarten
De Witte Kerk gaat op 17 december open om 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via www.mv-eensgezindheid.nl of via informatienummer 072 5334851. Toegangskaarten reserveren is niet verplicht maar wel verstandig in verband met het beschikbare aantal stoelen dat beperkt is. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 10,- p.p. tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk.

Adres:
Witte Kerk
Postcode:
1852 KS
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Eensgezindheid Heiloo
Recreation Heemskerk

Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
reserveringen apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Eensgezindheid Heiloo.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-11-06 15:14:16

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar