Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert in het teken van 70 jaar muziekgeschiedenis Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Concert in het teken van 70 jaar muziekgeschiedenis
Datum:
23 april 2022

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.15u
Omschrijving:

Op zaterdag 23 april 2022 geeft Eensgezindheid haar (uitgestelde) Televisieconcert in de Witte Kerk van Heiloo. Het orkest zal onder leiding van dirigent Marcel Mooibroek een zeer gevarieerd programma brengen waarin mooie orkestwerken worden afgewisseld met enkele herkenbare melodieën uit de wereld die de televisie ons heeft gebracht.

70 jaar televisie

Vorig jaar bestond de televisie 70 jaar. Door televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events. Eensgezindheid zal deze avond ook een muzikale ode brengen aan de TV-series uit de afgelopen 70 jaar met herkenbare melodieen en tunes uit de serie Floris, The A-Team, De Fabriek, Dallas, The Muppets Show, The Love Boat, The Benny Hill Show, The Thunderbirds en vele andere series.

Presentatie

Het concert zal gepresenteerd worden door Allard de Graaf. Allard is zoals hijzelf zegt een "Hartstochtelijke Heilooër". Hij is zijn hele leven actief met allerlei dorpsactiviteiten van BukBuk tot Wijkvereniging Ypestein en van het Oranjebal tot Ypestock. Dit geeft hem ongelooflijk veel tijd gekost maar ook veel voldoening. Momenteel is Allard voorzitter van Falkland Toneel. Hij houdt van acteren, twee keer per jaar bij Falkland Toneel en in wisselende rollen bij historische verenigingen als Vive Les Gueux en Den Spiesdraegers 1625, Ook treedt hij (online) op als Sinterklaas of als Kerstman of wat er ook op zijn pad komt.

Kaarten

De Witte Kerk gaat open om 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via www.mv-eensgezindheid.nl of via informatienummer 072 5334851. Toegangskaarten reserveren is niet verplicht maar wel verstandig in verband met het beschikbare aantal stoelen. Kaarten zijn voor € 15,- p.p. en tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk.

Adres:
Raadhuisweg 32
Postcode:
1851 BB
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Orkest


Entreeprijs:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
https://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
reserveringen apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Grootorkest Eensgezindheid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2022-03-30 20:27:03

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar