Christelijke Muziek & Concertagenda

RejoiSing Christmas 2021 Vleuten, Utrecht


Naam:
RejoiSing Christmas 2021
Datum:
18 december 2021
Tijd:
19:30u - 21:00u
Er zal een livestream zijn, zie hiervoor www.gospelkoorrejoice.nl
Omschrijving:

Na een roerige tijd zijn wij enorm blij dat we hopelijk weer mogen zingen mét elkaar en natuurlijk vóór jullie als publiek. Enorm verheugd te mogen aankondigen dat wij ons negende kerstconcert organiseren. Op zaterdag 18 december 2021 nodigen wij, gospelkoor Rejoice, je van harte uit om met ons RejoiSing Christmas te vieren. Het thema van dit jaar is “Inspirerend anders”. Uit ervaring weten wij dat het bijwonen van het concert je alvast in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel je ticket online!
Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers. Kinder-musicalkoor Kisi Gods singing Kids uit Bodegraven zingt een aantal nummers met ons mee. Een concert voor jong en oud dus.
De muzikale leiding is in handen van de enthousiaste Remco Hakkert.

Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten om 19.30 uur. De toegangsprijs is € 10,-. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan nu kaarten via de link op onze website www.gospelkoorrejoice.nl . Als het concert is uitverkocht, is er dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om een livestream te volgen. Houd hiervoor onze website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.
Wij houden ons aan de dan geldende overheidsmaatregelen inzake Corona. Een QR code is om die reden vereist.

Adres:
Schoolstraat 5
Postcode:
3451KV
Plaats:
Vleuten (Boek overnachting in Vleuten)
Dagje uit in Vleuten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Rejoice Utrecht.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-11-18 15:52:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.