Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert in Zeist Zeist, Utrecht


Naam:
Kerstconcert in Zeist
Datum:
1 december 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 11:30u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Woensdagochtend 1 december bent u van harte welkom in het Torenlaan Theater in Zeist. De Zeister pianist Wouter Harbers (35) geeft hier samen met zes zangers een koffieconcert met prachtige Engelse kerstmuziek. Vanuit het sfeervol versierde theater nemen ze u denkbeeldig mee naar een Engelse kathedraal, waar de gotische bogen worden gevuld met helder stemgeluid…

Wat vindt u de mooiste Carol? O Holy Night? Die voeren ze met veel passie uit! Of toch Once in Royal Davids City? Daar openen ze het concert mee! Houdt u meer van Händels Messiah? Dan bent u vast dol op For unto us en het Hallelujah… Wij ook, dus dat komt goed! En natuurlijk zitten er ook muzikale verrassingen in het programma, waaronder enkele frisse pianowerkjes.

Vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’ zingt ook a capella Lux Aeterna van Elgar, en Wouter vertelt mooie anekdotes rondom de muziek. Vooraf is er warme chocolademelk met kerstkrans! Uiteraard alles binnen de geldende coronamaatregelen. Komt u meegenieten?

Adres:
Torenlaan 38
Postcode:
3701 VK
Plaats:
Zeist (Boek overnachting in Zeist)
Dagje uit in Zeist | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano, orgel en zangers


Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
http://www.koffieconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-11-16 11:17:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.