Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert in Breda Breda, Noord-Brabant


Naam:
Kerstconcert in Breda
Datum:
7 december 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Dinsdagochtend 7 december bent u van harte welkom in de Waalse Kerk aan de Catharinastraat 83 in Breda. De Zeister pianist Wouter Harbers (35) geeft hier samen met zes zangers een koffieconcert met prachtige Engelse Kerstmuziek. Vanuit de sfeervol versierde kerk nemen ze u denkbeeldig mee naar een Engelse kathedraal, waar de gotische bogen worden gevuld met helder stemgeluid…

Wat vindt u de mooiste Carol? O Holy Night? Die voeren ze met veel passie uit! Of toch Once in Royal Davids City? Daar openen ze het concert mee! Houdt u meer van Händels Messiah? Dan bent u vast dol op For unto us en het Hallelujah… Wij ook, dus dat komt ook goed! En natuurlijk zitten er ook muzikale verrassingen in het programma, waaronder enkele frisse pianowerkjes.

Vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’ zingt ook a capella Lux Aeterna van Elgar, en Wouter vertelt mooie anekdotes rondom de muziek. Vooraf is er warme chocolademelk met kerstkrans! Uiteraard alles binnen de geldende coronamaatregelen. Komt u meegenieten?

Adres:
Catharinastraat 83
Postcode:
4811XG
Plaats:
Breda (Boek overnachting in Breda)
Dagje uit in Breda | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano, orgel en zangers


Entreeprijs:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.koffieconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-11-15 09:42:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.