Christelijke Muziek & Concertagenda

Televisieconcert 70 jaar televisie Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Televisieconcert 70 jaar televisie
Datum:
18 december 2021
Tijd:
20:00u - 22:15u
Omschrijving:

Op zaterdag 18 december 2021 geeft Eensgezindheid een Televisieconcert in de Witte Kerk van Heiloo. Het orkest zal onder leiding van Marcel Mooibroek een zeer gevarieerd programma brengen waarin mooie orkestwerken worden afgewisseld met enkele herkenbare melodieën uit de wereld die de televisie ons heeft gebracht.
Dit jaar bestaat de televisie 70 jaar. Door televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events. Eensgezindheid zal deze avond ook een muzikale ode brengen aan de TV-series uit de afgelopen 70 jaar met herkenbare muizek uit de serie Floris, The A-Team, De Fabriek, Dallas, The Muppets Show, The Love Boat en vele andere series.

De Witte Kerk gaat open om 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur. Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via www.mv-eensgezindheid.nl of informatienummer 072 5334851. Toegangs-kaarten reserveren is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen. Kaarten zijn voor € 10,- verkrijgbaar vanaf 19.30 uur aan kassa bij de ingang.

Adres:
Raadhuisplein 32
Postcode:
1851 BB
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Eensgezindheid
Dianne Mannenveld

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
https://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
reserveringen apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Muziekvereniging Eensgezindheid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-10-24 12:39:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.