Christelijke Muziek & Concertagenda

Promotieconcert FKNR met theatershow Time Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Promotieconcert FKNR met theatershow Time
Datum:
27 november 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:15u
https://vimeo.com/375890786
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Op zaterdag 27 november 2021 komt op uitnodiging van Eensgezindheid Heiloo de Fanfare van het Korps Nationale Reserve, o.l.v. kapitein Alfred Willering, een spetterend Fanfare Promotieconcert geven in de Cultuurkoepel van Heiloo. De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.
Naast enkele traditionele fanfarewerken speelt de FKNR ook delen uit de tijdloze muziektheatershow Time welke in 2022 in première gaat. Met enkele solisten worden er internationale pophits gespeeld in een ‘Timeline of Hits’ uit de afgelopen acht decennia. De show is de uitgelezen kans voor de muziekliefhebber om een avond te worden ondergedompeld in de energie van een groot live orkest. Het orkest en de solisten smelten samen tot een muzikaal hoogtepunt en zullen de garantie zijn voor een fantastische avond. Allerlei stijlen en jaargangen komen aan bod. Voor de show zijn er geweldige arrangementen geschreven die lekker modern zijn uitgewerkt en de show tot één geheel maken. Dit maakt dat Time een muziekshow is voor alle leeftijden en de artiesten op fenomenale wijze door het orkest worden begeleid.

De Cultuurkoepel gaat open om 19.30 uur. Het concert start om 20.15 uur. Kaarten zijn voor
€ 15,- p.p. te bestellen via www. cultuurkoepelheiloo.nl of tegen contante betaling aan de zaal. Bestel wegens een beperkt aantal zitplaatsen tijdig uw kaarten!

Adres:
Kennemerstraatweg 464
Postcode:
1851 NG
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
FKNR
Muriel Blijd
Eva Hayes- vd Kraan

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
https://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
reserveringen apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Fanfare Korps Nationale Reserve.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-10-24 12:33:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.