Christelijke Muziek & Concertagenda

Parijs Putten, Gelderland


Naam:
Parijs
Datum:
25 oktober 2021
Tijd:
10:30u - 11:30u
Omschrijving:

Bent u wel eens bij een koffieconcert van pianist Wouter Harbers geweest? Op zeven locaties door heel Nederland geeft hij elke maand een concert op een doordeweeks moment. Maandag 25 oktober is hij te beluisteren in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg in Putten. Deze dag neemt hij de Macedonische accordeonist Tony Pezzanov mee. Samen spelen ze de mooiste muziek uit Parijs!

Het concert begint net buiten Parijs: u wordt verwelkomd met vrolijke muziek uit Versailles. Vervolgens klinkt het ontroerende Ave Maria van Gounod. Chopin wandelde ook door de straten van Parijs: van hem een lichtvoetige Waltz. De kleuren van Monet vinden we terug in muziek van Debussy. Droom weg bij de minimalistische muziek van Satie of het romantische Ballade pour Adeline, dat u vast nog herkent van Richard Clyderman. Het concert wordt afgesloten met de spectaculaire Bolero, zodat u dansend het concert verlaat!

Adres:
Vanenburgerallee 13
Postcode:
3882 RH
Plaats:
Putten (Boek overnachting in Putten)
Dagje uit in Putten | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 20,00


Internetadres:
http://www.koffieconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers en Tony Pezzanov.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-09-28 09:23:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.