Christelijke Muziek & Concertagenda

Moskou - Rachmaninov & Tchaikovsky Zaandam, Noord-Holland


Naam:
Moskou - Rachmaninov & Tchaikovsky
Datum:
29 september 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u
Omschrijving:

De Zeister pianist Wouter Harbers geeft door heel Nederland koffieconcerten, waarin hij klassieke pianomuziek toegankelijk maakt voor een breed publiek. Woensdagochtend 29 september komt hij naar de sfeervolle Bullekerk om de vleugel te bespelen.

Tijdens dit koffieconcert staat muziek uit Moskou op het programma: spectaculaire pianomuziek! Hoogtepunt daarvan is Rachmaninovs Tweede Pianoconcert, een groot stuk voor orkest en solist. Wibi Soerjadi schreef een speciale pianobewerking hiervan. Kerst 2019 speelde hij dit in Het Concertgebouw te Amsterdam. Wouter zat in de zaal, en dacht: dit wil ik ook kunnen! 29 september speelt hij deze versie van dit meesterwerk in de Bullekerk.

Naast virtuositeit is er ook ruimte voor verstilling in pianopareltjes van Tsjaikovski. Tijdens het concert vertelt Wouter over de achtergrond van de muziek, zodat de muziek echt tot leven komt. Vooraf is er koffie en na afloop is er ruimte voor ontmoeting.

Een half uur voor aanvangstijd gaat de zaal open. Uiteraard binnen de coronavoorschriften, waardoor slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn.

Adres:
Westzijde 75
Postcode:
1506ED
Plaats:
Zaandam (Boek overnachting in Zaandam)
Dagje uit in Zaandam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano


Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
http://www.koffieconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-08-20 09:21:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.