Christelijke Muziek & Concertagenda

Music for a while Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Music for a while
Datum:
26 juni 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - u
Omschrijving:

MUSIC FOR A WHILE!
Wouter van der Wilt en Ana-Marija Brkc

Zaterdag 26 juni, 20:00. Eindelijk, music after a while! We kunnen weer concerten organiseren in de Hoflaankerk in Rotterdam! Voorlopig voor 50 bezoekers en ook online thuis via een livestream te volgen.

Het concert wordt gegeven door Wouter van der Wilt, orgel, en sopraan Ana-Marija Brkc. Ana-Marija is van Kroatische afkomst en heeft gestudeerd en gewerkt in Wenen. Sinds kort woont ze in Rotterdam, vlakbij de Hoflaankerk. Voor meer info over haar zie https://www.ana-marijabrkic.com/. Wouter van der Wilt begeleidt haar en speelt een aantal orgelwerken. De titel Music for a while, is ontleend aan het eerste lied van Purcell waarmee het concert opent.

Het programma bevat 17e en 18e eeuwse muziek en gaat langs een aantal Europese landen. Engeland met Purcell (o.a. If music be the food of love en Music for a while) en Stanley, Frankrijk met Lully (Que vois-je?) en Rameau (Aux langeur d’Apollon), Italië met Frescobaldi (Cosi mi disprezza), Duitsland met Schütz (Eile mich Gott zu erretten), Bach (Dorische Toccata en fuga) en Händel. Een lichtvoetig, zomers programma.

We hopen dat veel mensen de Hoflaankerk weer weten te vinden. Wanneer u dit concert live wilt meemaken, meldt u zich aan via info@orgelconcertenhoflaankerk.nl.
Als u het concert vanuit huis wilt meemaken kan dat via de livestream: https://www.youtube.com/watch?v=rfQdiYD6TQE.

Toegang na aanmelding is vrij. Een vrijwillige bijdrage via Tikkie of contant om de kosten enigszins te dekken wordt natuurlijk wel gewaardeerd!

www.orgelconcertenhoflaankerk.nl

Adres:
Hoflaankerk, Oudedijk 2
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.orgelconcertenhoflaankerk.nl
Email adres:
info apenstaartje orgelconcertenhoflaankerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter van der Wilt en Ana-Marija Brkc.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-06-11 20:32:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar