Christelijke Muziek & Concertagenda

Orgelconcert Sietze de Vries in Terschuur via livestream Terschuur, Gelderland


Naam:
Orgelconcert Sietze de Vries in Terschuur via livestream
Datum:
21 mei 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:45u
Omschrijving:

Op D.V. vrijdagavond 21 mei is de bekende musicus Sietze de Vries via live-stream te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Daarbij zijn de verrichtingen van de organist bij de speeltafel te volgen.
Het concert begint om 19.30 uur. De livestream is te vinden via de homepage op de site van de HHG Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen via de link voor ‘kerkdiensten en andere activiteiten’ of rechtstreeks op You Tube HHG Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen (https://www.youtube.com/channel/UCR3KMQq_gy74l99ljQtazQQ/featured)
Wie Sietze de Vries kent, weet dat hij een zeer bekwaam en artistiek Bachvertolker is. Composities van Bach en improvisaties in Bach-stijl zullen dan ook te horen zijn in het programma dat gericht is op de christelijke hoogtijdagen Hemelvaart en Pinksteren. Sietze zal tijdens het concert de programma-onderdelen steeds tussendoor toelichten.
Het kijken naar en beluisteren van de live-stream van het concert is gratis. Wel stellen we het bijzonder op prijs als u een gift wilt geven voor de onkosten zoals honorarium en reiskosten van de musicus en kerkhuur. Zonder uw bijdrage kunnen we deze concerten niet organiseren! Het IBAN nummer is NL97 RABO 0110 0608 14.

Adres:
Hoevelakenseweg 110
Postcode:
3784 WL
Plaats:
Terschuur (Boek overnachting in Terschuur)
Dagje uit in Terschuur | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
https://www.hhgzwartebroek-terschuur.nl/index.php/orgel
Email adres:
h.nap apenstaartje kliksafe.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Concertcomité Sionskerk Terschuur.
Telefoon:
0342-462358


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-05-15 10:34:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.