Christelijke Muziek & Concertagenda

ONLINE Releaseconcert 'Kyie' The Psalm Project Zwolle, Overijssel


Naam:
ONLINE Releaseconcert 'Kyie' The Psalm Project
Datum:
31 maart 2021

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:00u
Omschrijving:

Kyrie is de titel van de eerste EP van The Psalm Project. Een overwegend akoestisch album waarin wordt teruggegrepen op een pure vorm van aanbidding. Veel zeggen met weinig woorden.
Woorden die al decennia worden gebruikt om God te eren en hun oorsprong vaak vinden in de Psalmen. Kyrie (Heer, ontferm U), Sanctus (Heilig, heilig, heilig), Gloria, Credo (Dank U, voor het Leven) en Agnus Dei (Waardig is het Lam) worden aangevuld met twee prachtige bewerkingen van Psalm 1 (U bent bij mij) en Psalm 42 (Heer, ik roep vanuit het dal).
Kyrie is een album waarin onze afhankelijkheid en ontzag voor God die heilig en almachtig is centraal staat. Het album wil mensen bemoedigen in deze onzekere tijden. “Gelukkig is de mens met ontzag voor de Heer (Psalm 112:1).”

Je kunt aanwezig zijn bij het release concert van ‘Kyrie’ op woensdagavond 31 maart. Bestel een ticket (a 9,95) en kijk live mee of bekijk de stream op een later tijdstip. De stream zal van woensdag 31 maart t/m zondag 4 april online te bezichtigen zijn (alleen met unieke code).

SPECIALE ACTIE: Voor 19,95 ontvangt u een unieke code voor de livestream van het releaseconcert EN krijgt u het nieuwe album 'Kyrie' (t.w.v. 12,95) thuisgestuurd!

Adres:
Online
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Presentatie
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 9,95
Entreeprijs kinderen:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.thepsalmproject.nl
Email adres:
info apenstaartje thepsalmproject.nl
Meer concerten:
Alle concerten van The Psalm Project.

Kaarten:
Ga voor kaarten naar de site!

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2021-03-04 11:15:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.