Christelijke Muziek & Concertagenda

Hoop doet Leven Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Hoop doet Leven
Datum:
7 november 2020
Tijd:
21:15u - 22:15u
Omschrijving:

Met een heerlijk concertprogramma gaat het Ars Musica Orkest op tournee door verschillende zalen en kerken in Nederland. Onder leiding van hun chef-dirigent, Patrick van der Linden, brengen zij een programma vol hoop, met liefde. Het aantal kaarten per concert is beperkt, dus reserveer snel!

Klaartje van Veldhoven
Het orkest begeleidt sopraan Klaartje van Veldhoven in Bachs troostvolle cantate Ich habe genug. Klaartje – een van ’s lands meest veelbelovende sopranen – kruipt in de rol van Constanze Mozart als ze de overrompelende aria Et incarnatus est zingt, die Mozart waarschijnlijk als huwelijksgeschenk voor Constanze componeerde.

De wereld staat stil
In april 2020 ging het lied De wereld staat stil van Mark Lippe in première. Speciaal voor deze najaarstournee van Ars Musica is dit lied georkestreerd door Lippe. De uitvoering van dit lied maakt de concerten exclusief; we zijn er trots op dat we dit arrangement in première kunnen brengen.

De programmaonderdelen worden op bijzondere wijze met elkaar verbonden waarbij het de musici u zullen verrassen in de muzikale manier waarop deze verbinding plaatsvindt. Het concert duurt ongeveer een uur en is deze avond twee keer te horen in de zaal van de Evangelische Broedergemeente te Zeist, om 19.15 uur en 21.00 uur.

Ars Musica: Uw reisgenoot in klassieke muziek!

Adres:
Voorstraat 216
Postcode:
3311 ET
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Klaartje van Veldhoven, sopraan
Ars Musica Orkest
Patrick van der Linden, dirigent

Entreeprijs volwassenen:
€ 25,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.arsmusica.nl
Email adres:
marieta apenstaartje arsmusica.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ars Musica.
Telefoon:
0318561533

Kaarten:
www.arsmusica.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-09-25 20:50:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.