Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert met Vrolijke Wandelliederen Breda, Noord-Brabant


Naam:
Koffieconcert met Vrolijke Wandelliederen
Datum:
1 september 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Gezellig koffieconcert in Waalse Kerk

BREDA - Pianist Wouter Harbers heeft een missie: pianomuziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat doet hij vanaf 1 september maandelijks in de Waalse Kerk te Breda. Natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM met max. 60 luisteraars in de Waalse Kerk. Wees er dus snel bij om dit feestje bij te wonen…

De programmering is toegankelijk en tussendoor licht Wouter de muziek toe aan de hand van interessante achtergrondinformatie en leuke feitjes over componisten en liedteksten.

Rutger en Wouter openen het seizoen met een programma vol zomerse wandelliederen: de paden op, de lanen in, maar dan iets klassieker. Pluk een roos in ‘Heidenröslein’ van Goethe, laat u vangen door de visser in ‘Die Forelle’ van Schubert en droom weg bij ‘Mondnacht’ van Schumann.
U kunt ook rekenen op een aantal piano-solostukken, zoals de schilderachtige ‘Morgenstimmung’ van Grieg en het spectaculaire 'Waldesrauschen' van Liszt.

Rutger en Wouter vormen al jaren een lied-duo: samen kregen ze les van o.a. Elly Ameling, Robert Holl en Julius Drake, ze werden geselecteerd voor internationale masterclasses in Oxford en traden meerdere malen live op voor Radio 4. Kom het zelf ervaren in de Waalse Kerk. Koffie vanaf 10:30u, het concert start om 11:00u en duurt een uur.

Kunt u dinsdagochtend 1 september niet? Geen nood: komend half jaar is het elke eerste dinsdagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter. Kijk op www.koffieconcerten.nl voor de volledige agenda.

Vanwege de Corona-maatregelen laten we slechts een beperkt aantal luisteraars toe en uiteraard is alles op 1,5 meter afstand georganiseerd. Daardoor zijn we genoodzaakt 15 euro entree te heffen, incl. koffie. Koop uw tickets via www.koffieconcerten.nl (let op: vooraf reserveren is verplicht).

Adres:
Catharinastraat 83
Postcode:
4811XG
Plaats:
Breda (Boek overnachting in Breda)
Dagje uit in Breda | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Vrolijke Wandelliederen

Uitvoerenden:
Rutger van Oeveren, bariton
Wouter Harbers, piano

Entreeprijs:
€ 1,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Veilige afstand onderling ivm Corona

Internetadres:
https://www.koffieconcerten.nl/
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.

Kaarten:
https://www.koffieconcerten.nl/bestellen.php

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-08-21 14:36:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar