Christelijke Muziek & Concertagenda

Anna Majchrzak, soliste bij André Rieu, tijdens exclusief concert in Trinitatiskapel Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Anna Majchrzak, soliste bij André Rieu, tijdens exclusief concert in Trinitatiskapel
Datum:
1 augustus 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
Omschrijving:

DORDRECHT - Op zaterdag 1 augustus zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, samen met de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven een exclusief concert met publiek geven in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Het thema van dit concert is “Van Bach naar Rieu”. Dit concert zal om acht uur beginnen.

Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. Beiden nemen u mee in hun wereld van muziek!

André Rieu kondigde haar kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied You raise me up het mooiste kan zingen”, een groot compliment! Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert.

Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire.

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn sopraan Anna Majchrzak en pianist/organist Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de fantastisch klinkende Trinitatiskapel zal worden uitgevoerd.

Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden.

Het exclusieve concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 17,50. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda

Adres:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 22
Postcode:
3311KD
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Anders:
exclusief concert

Uitvoerenden:
Anna Majchrzak, sopraan
Arjan Breukhoven, orgel/vleugel

Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
€ 17,50


Internetadres:
https://www.arjanbreukhoven.nl/agenda
Email adres:
info apenstaartje arjanbreukhoven.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Arjan Breukhoven, musicus.
Telefoon:
0104211882

Kaarten:
www.arjanbreukhoven.nl/agenda

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-07-05 15:52:58

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar