Christelijke Muziek & Concertagenda

Paasconcert met CHARIS MUSIC Harderwijk, Gelderland


Naam:
Paasconcert met CHARIS MUSIC
Datum:
5 april 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 00u
https://youtu.be/mZsyc51xu3I
Omschrijving:

Paasverhaal door Charis Music
GRATIS Paasconcert in de Regenboog (wijk Drielanden, Harderwijk)

HARDERWIJK - Charis Music is een levendig koor dat momenteel bestaat uit achttien vocalisten en begeleiding krijgt van een live band of live piano. Het koor staat onder de voortreffelijke leiding van Chiel Naber. Zondag 5 april as. ben jij van harte welkom in De Regenboog (wijk Drielanden, Biezenplein 1, Harderwijk) om 20.00 uur voor een gratis concert.
Op heel bijzondere wijze neemt Charis Music je in een avondvullende voorstelling mee in het eeuwenoude Paasverhaal. Door middel van drama en zang wordt aandacht besteed aan de belangrijke thema’s uit het lijdensverhaal. Het gaat over verraad, vriendschap, onzekerheid, vertrouwen en geloven. Thema’s die toen speelden, maar ook nu! De Nederlandstalige (pop)muziek en een eigentijds script maken het Paasverhaal weer actueel en laat het heel dichtbij komen. Het belooft een heel bijzondere avond te worden!
Verbinding door muziek
Tot op de dag van vandaag inspireert de Bijbel mensen tot het schrijven van muziek. Charis Music heeft zich als missie en visie ten doel gesteld, muziek te willen maken die mensen verbindt met elkaar én met God. Want, muziek heeft een grote invloed op mensen. Muziek is iets heel persoonlijks. We hebben allemaal muziek nodig, maar ieder op zijn eigen manier. Het kan je helpen wanneer je emotioneel bent. Het kan je vrolijk, verdrietig of rustig maken. Het is sociaal en schept saamhorigheid, door bijvoorbeeld samen te zingen of samen muziek te maken. En het kan je gedachten doen verzetten en de wereld om je heen even doen vergeten. Soms weet je niet hoe je iets moet vertellen; heb je er geen woorden voor. Dan zegt een lied soms meer dan duizend woorden.
Charis Music heeft een divers repertoire, van Nederlandstalig tot Pop, van Gospel tot Praise. Dirigent Chiel Naber heeft voor 5 april weer een prachtig programma samengesteld.
Hopelijk raakt de luisteraar geïnspireerd door de muzikale boodschap. Ieder is van harte uitgenodigd, na afloop wordt één collecte gehouden voor de onkosten.
Locatie Paastour Charis Music 5 april 2020: Kerkelijk Centrum De Regenboog, Biezenplein 1, Harderwijk. De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)
Gratis entree (wel 1 collecte), dus kom op tijd!
Zie ook www.charismusic.nl en www.fonteinwerk.nl en FaceBook Charis Music en Facebook Fonteinwerk Protestantse Gemeente Harderwijk

Adres:
Biezenplein 1
Postcode:
3845KA
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.charismusic.nl
Email adres:
info apenstaartje charismusic.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Charis Music.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-03-05 19:36:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar