Christelijke Muziek & Concertagenda

Stil... Amersfoort, Utrecht


Naam:
Stil...
Datum:
11 april 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:45u
Omschrijving:

Op stille zaterdag 11 april organiseert Gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk een uniek samenzijn in De Kandelaar in Amersfoort met het thema ‘Stil’. In een korte viering van ongeveer anderhalf uur wil het koor zich bezinnen op het lijden en sterven van Jezus Christus. U bent van harte welkom.
Tin Speransa staat onder leiding van de Amersfoortse dirigent Marcel Koning. Samen met het koor heeft hij een intiem, akoestisch programma samengesteld, passend bij de stilte van stille zaterdag. Met liederen over het lijden en sterven van Jezus en over de hoop die er schuilt in Zijn dood, wil Tin Speransa zo het paasverhaal dicht bij u brengen. Het koor wordt begeleid door de eigen band, dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met cellist Luca Genta. Ook kunstenaar Gerdien van Delft is aanwezig en hoopt met mooie beelden de muziek te illustreren.
Stille zaterdag is de dag na goede vrijdag, de dag dat christenen over de gehele wereld gedenken dat Jezus Christus is gestorven aan het kruis voor de zonden van de wereld. Deze stille dag staat in het teken van uitzien naar de opstanding van Jezus, dat traditiegetrouw op eerste en tweede paasdag wordt gevierd. Misschien bent u niet bekend met het christelijke geloof en gaat u normaal gesproken niet naar de kerk, of bent u op zoek naar meer zingeving en heeft u vragen over God en Jezus? Maak dan tijdens deze viering op een laagdrempelige manier kennis met het christelijke geloof.

Adres:
de Kandelaar Heilige Bergerweg 64 Amersfoort
Postcode:
3816AL
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee

Internetadres:
https://www.tinsperansa.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Tin Speransa.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-03-03 23:12:09

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar