Christelijke Muziek & Concertagenda

Psalm Pasen Tour Groningen, Groningen


Naam:
Psalm Pasen Tour
Datum:
6 maart 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

PSALMEN
Al eeuwenlang worden Psalmen gezongen. Liederen van de wereldwijde kerk. Psalmen weerspiegelen het gewone leven waarin thema\\\\\\\'s als blijdschap en verdriet, eenzaamheid en vriendschap, geluk en lijden een rol spelen. Toch bieden de Psalmen ook uitzicht, troost en inspiratie want God staat boven alles en is en blijft trouw.

THE PSALM PROJECT
The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. Mede door de concerten in het land en de uitzendingen van \\\\\\\'Nederland Zingt\\\\\\\' vinden deze liederen steeds vaker hun weg naar diverse kerken en gemeenten en houden ze betekenis voor jong en oud.

PSALM PAASTOUR 2020
De Psalm Pasen concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Dit voorjaar doet de 8-man bezetting 15 plaatsen aan door het hele land. Een bijzondere avond met luisterliederen, samenzang liederen en afwisselend voorgelezen passages uit het Paas evangelie verteld door Gert Visscher. Een concert duurt 75 tot 90 minuten zonder pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €7,50 per stuk; kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Wilt u in de 40 dagen tijd voor Pasen een concert bezoeken ga dan voor meer informatie en tickets naar: www.zingenindekerk.nl/psalmpasen

Adres:
Hoendiep 23, GKV Hoogkerk
Postcode:
9745 EG
Plaats:
Groningen (Boek overnachting in Groningen)
Dagje uit in Groningen | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Pasen
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.thepsalmproject.nl
Meer concerten:
Alle concerten van The Psalm Project.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2020-02-21 11:25:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar