Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert in Zaandam: Träumerei en Nachtmusik Zaandam, Noord-Holland


Naam:
Koffieconcert in Zaandam: Träumerei en Nachtmusik
Datum:
18 december 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u

Omschrijving:

Last van een winterdip? Zodra u Mozarts vrolijke ‘Eine kleine Nachtmusik’ hoort, verdwijnt die als sneeuw voor de zon. Droom daarna lekker weg bij de intieme ‘Träumerei’ van Schumann en bij de ‘Maneschijn’ van Debussy. Laat u in slaap wiegen door Brahms, beleef een heftige nacht van Chopin en laat u verrassen door een prachtige bewerking van het klassieke ‘Stille Nacht’.

Wordt u hier enthousiast van? Kom dan naar het koffieconcert op woensdagochtend 18 december in de Westzijderkerk (Bullekerk) in Zaandam. Pianist Wouter Harbers vertelt tussen de muziekstukken door over de achtergronden van de muziek en de componisten. Het concert is onderdeel van een nieuwe serie koffieconcerten met elke laatste woensdagochtend van de maand een gezellig concert rondom de mooiste muziek.

De toegang is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 11:00u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:30u. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom, mede namens sponsor Stichting Gouden Dagen.

Let op! Normaal worden de koffieconcerten in Zaandam op de laatste woensdag van de maand gehouden. Deze maand is het concert echter op de derde woensdag van de maand, in verband met Kerst.

Adres:
Westzijde 75
Postcode:
1506ED
Plaats:
Zaandam (Boek overnachting in Zaandam)
Dagje uit in Zaandam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano
Anders:
Träumerei en Nachtmusik

Uitvoerenden:
Wouter Harbers, piano

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.
Telefoon:
0626763338

Kaarten:
info@wouterharbers.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-12-09 20:58:29

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.