Christelijke Muziek & Concertagenda

Optreden akoestisch Duo MESSINGH Steenwijk, Overijssel


Naam:
Optreden akoestisch Duo MESSINGH
Datum:
29 december 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=SkKA8Xxyizw&feature=emb_logo
Omschrijving:

Optreden akoestisch Duo MESSINGH

Op 29 december treedt akoestisch duo MESSINGH op tijdens de vakantieweek op Fredeshiem. Wanneer u geen vakantieweek heeft geboekt kunt u voor € 12.50 per persoon dit optreden bijwonen, dit is inclusief koffie/thee of een drankje tijdens het optreden.

Over Duo MESSINGH

Dit duo bestaat al sinds 2010 en treedt vaker op bij Fredeshiem in de Bult (Steenwijk). MESSINGH brengt vooral veel eigen (instrumentale) nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of Deep Purple. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot! Helma & Ben zetten bij hun luisterconcerten altijd een intieme sfeer neer, waarbij de interactie met het publiek bijzonder is.

De sound is tamelijk folky, hoewel veel van de covers uit de pophoek komen. Door de jaren hebben wij een zeer eigen geluid ontwikkeld, waarin met name de combinatie mandola met trekharmonica opvalt.

Ben is troubadour & liedjesmaker van beroep. Er is dus ook veel repertoire wat niet per se bedoeld is voor luisterconcerten maar zeer geschikt ook voor (bijv.!) ouderen. Steeds maken wij een keuze die bij de situatie past. Het brede repertoire omvat popsongs uit o.a. de sixties, enkele klassiekers uit de popmuziek, maar net zo goed een paar ouderwetse kinderliedjes, een paar Franse chansons, een Duitse tango, een Kroatisch lied en een paar eigen liederen van Ben. Ook enkele Ierse nummers staan op het repertoire. En natuurlijk die alsmaar groeiende reeks eigen instrumentale nummers

Adres:
Eiderberg 2
Postcode:
8346 KJ
Plaats:
Steenwijk (Boek overnachting in Steenwijk)
Dagje uit in Steenwijk | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Kerst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Duo MESSINGH

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.fredeshiem.nl/agenda-fredeshiem/optreden-akoestisch-duo-messingh/
Email adres:
info apenstaartje fredeshiem.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Duo MESSINGH.
Telefoon:
0521-535100


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-11-28 13:53:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar