Christelijke Muziek & Concertagenda

Kick Off 13e Pompseizoen Almkerk, Noord-Holland


Naam:
Kick Off 13e Pompseizoen
Datum:
15 september 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 00:00u
Omschrijving:

KICK OFF POMPSEIZOEN 2007

Ook dit jaar trappen we het begin van het nieuwe seizoen weer groots af, twee bands zullen zorgen voor een feestelijke en muzikale aftrap van het 13e Pompseizoen! Wederom twee bands met muzikale kwaliteit!! Indiëpop band Ponoka en de rockers van SKiRT zullen op 15 september de Kick Off tot één van de beste openingsknallers sinds jaren maken!! Zorg dat je er bij bij bent!! Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop aan de kassa. Om 20:00 is De Pomp geopend en om 21:00 zal SKiRT aftrappen! In het pauzeprogramma zullen we 'De Pomp Award 2006-2007' uitreiken!!

PONOKA:

Zanger Rick de Gier groeide op in het boerendorpje Ponoka in Canada. Naar dit plaatsje vernoemde hij zijn band, waarmee hij met 'Hindsight' een prachtig debuutalbum aflevert.Niet voor niets werd de band dan ook al direct uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De man achter deze liedjes is Rick de Gier. Hij groeide op in het Canadese boerendorpje Ponoka, maar verhuisde in zijn jeugd naar Nederland. Thuis in Zaandam schreef Rick een serie liedjes en leverde die vervolgens af bij platenmaatschappij Volkoren. Dit label timmert aardig aan de weg op het gebied van eigenzinnige popmuziek, met onder meer de bands At the Close of Every Day, Brown Feather Sparrow en ME. Daarnaast deden ze mee aan de La Luna Tour!! De meningen over de optredens van Ponoka variëren van ‘rommelig’ tot ‘geniaal’: genoeg reden om 15 september te komen kijken en luisteren!

SKiRT:

De 2e band die we hebben geboekt voor de Kick-Off is SKiRT! Deze jonge, energieke band maakt frisse en eigentijdse rockmuziek. De band, die ontstaan is in de nazomer van 2003, is direct serieus aan de slag gegaan met het maken van eigen nummers. Er mag zelfs al wel gesproken worden van een stevig eigen geluid. Typerend voor de band zijn de rauwe maar toonzuivere zang, de melodieuze nummers en het plezier dat de band uitstraalt wanneer zij aan het spelen is. De kwaliteit van de muziek stijgt en het repertoire blijft groeien. Kortom, er mag nog veel van deze band verwacht worden!! Daarnaast zaten ze niet voor niets bij de laatste tien van de Xnoizz Band Battle!

Adres:
Sportlaan 7
Plaats:
Almkerk (Boek overnachting in Almkerk)
Dagje uit in Almkerk | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren
Anders:
Seizoensopening

Uitvoerenden:
Ponoka & SKiRT

Entreeprijs volwassenen:
€ 5,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.depomp.com/KICKOFF.html
Email adres:
contact apenstaartje depomp.com
Meer concerten:
Alle concerten van De Pomp.
Telefoon:
0629340114

Kaarten:
kaartverkoop aan de deur

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-06-12 15:46:02

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar