Christelijke Muziek & Concertagenda

Projectkoor Sing Gospel 2020 Leiderdorp, Zuid-Holland


Naam:
Projectkoor Sing Gospel 2020
Datum:
18 april 2020

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
12:00u - 22:00u
Omschrijving:

Enthousiaste zangers en zangeressen gezocht voor ‘Sing Gospel’
Wie graag eens zou willen zingen in een swingend gospelkoor, kan zich opgeven voor het evenement ‘Sing Gospel’, dat plaatsvindt op zaterdag 18 april 2020 in de Scheppingskerk in Leiderdorp. Voor dit project wordt een speciaal gelegenheidskoor gevormd waarvoor iedereen die graag zingt zich vanaf nu kan opgeven.

Het evenement wordt georganiseerd door zanger, pianist, songwriter, arrangeur en dirigent Tim Hermsen uit Leiderdorp. Hij organiseerde eerder een soortgelijk project waarbij de repetities en het concert op dezelfde dag plaatsvonden. Nu zijn er vooraf twee repetitie-avonden op vrijdag 3 en 17 april en dan het concert op zaterdagavond 18 april 2020. Het gelegenheidskoor zal die avond een gevarieerd gospelrepertoire brengen: werken die speciaal voor het project zijn geschreven, maar ook songs van het Oslo Gospel Choir of the Brooklyn Tabernacle Choir. Omdat het rond Pasen is, zijn er ook een paar Paasliederen in het repertoire opgenomen.”

Ervaring is niet vereist
Iedereen die graag zingt, kan zich aanmelden via de website www.AT-tickets.nl. Zangervaring is mooi, maar niet vereist. De deelnemers hoeven ook geen noten te kunnen lezen. Wie zich aanmeldt voor het project, krijgt toegang tot een website met opnames van elk muziekstuk. Er zijn opnames van alle stempartijen van bas tot sopraan. Deelnemers kunnen vooraf die partijen alvast instuderen en de rest komt tijdens de repetitie-avonden. Er zijn ook partituren voor wie wel muziekschrift kan lezen.

Professionele ondersteuning
De onervaren zangers en zangeressen krijgen een steuntje in de rug van het Gospelkoor Naghila uit Leiderdorp onder leiding van Vika Aizenberg. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door een band met vijf professionele muzikanten. Daarnaast zijn er twee bekende vocale solisten.
Danielle Lustig is verbonden aan de befaamde Choir Company en heeft verschillende solo CD’s uitgebracht. Culmore Bell heeft gezongen bij vele bekende artiesten en is nu actief bij de bekende black gospelkoren ZO! Gospel choir en G-Roots.

Aanmelden via website
Belangstellenden kunnen zich vanaf nu opgeven via de website www.AT-tickets.nl.
Daar vinden ze alle verdere informatie. De kosten voor deelname zijn € 42,50 per persoon. Dit is om de kosten te dekken voor zaken als zaalhuur, licht, geluid, musici en solisten.
In het koor is plaats voor ongeveer 80 zangers en zangeressen. Tim Hermsen kijkt ernaar uit om samen met hen twee plezierige en inspirerende repetities te hebben, die moeten uitmonden in een onvergetelijk concert op zaterdagavond 18 april 2020 in de Scheppingskerk in Leiderdorp. Wie het concert als publiek wil bijwonen, kan via de genoemde website al kaarten reserveren.
De prijs is € 8,50 per stuk.

Adres:
Van Poelgeestlaan 2
Postcode:
2352 TD
Plaats:
Leiderdorp (Boek overnachting in Leiderdorp)
Dagje uit in Leiderdorp | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Gospel project

Uitvoerenden:
Projectkoor Sing Gospel,
Gospelkoor Naghila,
Danielle Lustig (soliste),
Culmore Bell (solist)

Entreeprijs:
€ 42,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
https://www.at-tickets.nl/projectkoor-tim-hermsen-singgospel
Email adres:
info apenstaartje ficmusicpublishing.com
Meer concerten:
Alle concerten van FIC Music Publishing.
Telefoon:
0646375854


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-11-12 15:51:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar