Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert in Zeist: muzikale sprookjes Zeist, Utrecht


Naam:
Koffieconcert in Zeist: muzikale sprookjes
Datum:
6 november 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 11:30u

Omschrijving:

Zoekt u een leuk uitje op een doordeweekse ochtend? Of bent u verzot op sprookjes? Pianist Wouter Harbers en violist Robert Cekov nemen u op woensdagochtend 6 november graag mee naar een andere wereld: de wereld van de muzikale sprookjes.

We beginnen met het vrolijke muziekje uit de paddenstoelen van het sprookjesbos in de Efteling. Daarna gaan we naar een prachtig Zwanenmeer, met betoverende muziek van Tchaikovsky. Hoe anders is het treurlied van Ravel, waarin hij huilt om een gestorven prinses… Huil mee met de Pavane.

Vervolgens trekken we naar de bergen van Noorwegen. Hier worden al eeuwenlang spannende volksverhalen doorverteld. Grieg zette ze op muziek in zijn spannende Peer Gynt Suite. De muziek begint met een rustige ochtendschemering en eindigt in een extatische Trollendans!

We sluiten het concert af met de sensationele Danse Macabre van Saint-Saëns, waar in de Efteling zelfs een hele attractie omheen is gebouwd.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begin om 10:30u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:00u. Reserveren is mogelijk via www.torenlaantheater.nl of door te bellen naar 06 3747 6803.

Hartelijk welkom!

Adres:
Torenlaan 38
Postcode:
3701VK
Plaats:
Zeist (Boek overnachting in Zeist)
Dagje uit in Zeist | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Anders:
Muzikale sprookjes

Uitvoerenden:
Robert Cekov, viool, Wouter Harbers, piano

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.torenlaantheater.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.
Telefoon:
06 3747 6803


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-10-22 11:19:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar