Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert Eensgezindheid & Friends Heiloo, Noord-Holland


Naam:
Koffieconcert Eensgezindheid & Friends
Datum:
10 november 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:00u - 16:00u
Omschrijving:

Op zondagmiddag 10 november geeft Muziekvereniging Eensgezindheid uit Heiloo een koffieconcert in de Witte Kerk van Heiloo dat deze keer in het teken staat van de Brexit en Europa.

Als op 31 oktober de Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit een groot verlies zijn voor Europa en de brassbandmuziek die zijn oorsprong heeft in Groot Brittannië. Eensgezindheid probeert dit leed met haar Koffieconcert enigszins te verzachten met mooie muziek uit verschillende Europese landen.

Met dit Koffieconcert, waarbij uiteraard ook Engelse thee wordt geschonken, worden de eeuwenoude kunstzinnige banden tussen de Britse eilanden en het Europese vasteland onder de aandacht gebracht. Er zal traditionele muziek uit verschillende landen te horen zijn, maar ook enkele concertwerken die herinneren aan het Eurovisie Songfestival.
Bij voldoende belangstelling zal Eensgezindheid zeker ook muziekstukken als “Het is stil aan de overkant” en “We’ll meet Again” spelen. Andere muzikale suggesties voor deze middag zijn uiteraard van harte welkom!

Mocht de Brexit onverhoopt geen doorgang vinden op 31 oktober dan zal tijdens dit Koffieconcert uiteraard de eensgezindheid binnen de Europese Unie met haar muziek benadrukt worden. En om het concert lekker zoet te houden zal er bij de koffie ook Engelse drop ook Hollandse appeltaart geserveerd worden.

Tickets
Tickets voor € 12,50 per persoon (inclusief koffie of thee) zijn op zondag 10 november vanaf 13.30 uur tegen contante betaling aan de ingang van de Witte Kerk Heiloo te verkrijgen. Het concert begint om 14.00 uur en zal met een koffiepauze duren tot ca. 16.00 uur. Als u zeker wilt zijn van een toegangsbewijs wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl.

Adres:
Witte Kerk
Postcode:
1851 BB
Plaats:
Heiloo (Boek overnachting in Heiloo)
Dagje uit in Heiloo | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.mv-eensgezindheid.nl
Email adres:
reserveringen apenstaartje mv-eensgezindheid.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Eensgezindheid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-10-21 18:48:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar