Christelijke Muziek & Concertagenda

Glorify interkerkelijke praiseavond Apeldoorn, Gelderland


Naam:
Glorify interkerkelijke praiseavond
Datum:
30 juni 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Lekker op vakantie... ver weg naar een zonnig land in een hotel waar alles voor je geregeld is! Je betaald een vast bedrag voor je vakantie en daar is alles bij inbegrepen, de vliegreis, het hotel, het eten, het zwembad enz. Je hoeft je nergens meer druk om te maken, alles is tot in de puntjes geregeld voor je. Heerlijk!


God, onze hemelse Vader wil ook tot in de puntjes voor ons zorgen! In Zijn woord zegt Hij tot ons:


Vraag je dus niet bezorgd af: "Wat zullen we eten?" of: "Wat zullen we drinken?" of: "Waarmee zullen we ons kleden?"- dat zijn allemaal dingen die de heidenen najagen. Jullie hemelse Vader weet wel dat jullie dat alles nodig hebben. Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden (MatteĆ¼s 6:31-32).


Wil jij weten hoe je het koninkrijk van God kunt zoeken? Kom dan op zaterdagavond 30 juni naar Glorify! Ron van Wetten komt ons meer vertellen over dit thema. Ook zal de band 'Given' (voorheen de glorify-band) deze avond ons voorgaan in het aanbidden van God door het zingen van lofprijs- en aanbiddingsnummers. De avond begint om 20:00, vanaf 19:30 ben je al van harte welkom in de ebenhaezerkerk in Apeldoorn.

Adres:
Zonnedauw 8
Postcode:
7371 CG
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Jongeren
Anders:
All Inclusive


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.glorify.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Glorify.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-06-05 20:54:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar