Christelijke Muziek & Concertagenda

Nieuw in Breda: gratis koffieconcerten Breda, Noord-Brabant


Naam:
Nieuw in Breda: gratis koffieconcerten
Datum:
1 oktober 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u

Omschrijving:

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie. Dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Dinsdagochtend 1 oktober opent de Zeister pianist ook in Breda een serie koffieconcerten.

U bent vanaf 10:30u hartelijk welkom in de Waalse Kerk. Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken. Vanaf 11:00u geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en persoonlijke manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist.

De serie start woensdagochtend 1 oktober met een muzikale kennismaking: Wouter laat u graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Na een feestelijke opening neemt hij plaats achter de prachtige Blüthner-vleugel om u te trakteren op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij u met eigentijdse muziek en sluit hij het concert af met een compositie van Wibi Soerjadi!

De koffieconcertseries zijn een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid onder ouderen bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kunt u 1 oktober niet? Geen nood: tot en met april 2020 is het elke eerste dinsdagochtend van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale ochtend door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een topmusicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 11:00u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:30u. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom!

Adres:
Catharinastraat 83
Postcode:
4811XG
Plaats:
Breda (Boek overnachting in Breda)
Dagje uit in Breda | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-09-11 10:36:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar