Christelijke Muziek & Concertagenda

Notre Retraite Ede, Gelderland


Naam:
Notre Retraite
Datum:
14 september 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u
Omschrijving:

Kleinkoor Beatus, opgericht eind 2017, richt zich vooral op het zingen van 16e en 17e eeuwse muziek. Het ensemble bestaat uit gevorderde koorzangers uit de regio Amersfoort-Zutphen, die belangstelling hebben voor oude muziek en in staat zijn zich in korte tijd de noten eigen te maken. Het koor werkt zelfstandig aan het instuderen van de composities, gemiddeld één repetitie in de drie weken. Van tijd tot tijd wordt het bijgestaan door een zangcoach of ervaren dirigent.
Tot nu toe trad het ensemble naar buiten bij openstellingen van kerken en bij de Iconententoonstelling in de Lutherse kerk Ede eind 2018. Medewerking aan door anderen georganiseerde concerten behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens de openstelling van de Oude Kerk te Ede op Open Monumentendag zingen wij van 11:00- 12:00 uur. In dit uur nemen wij u in grote stappen mee van psalm 1 tot aan psalm 150. Op het programma staan polyfone psalmbewerkingen van o.a. Purcell, Cobbold, Schütz, Hassler, Sweelinck en Lassus.

Adres:
Grote straat 58
Postcode:
6711AN
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Presentatie
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Kleinkoor Beatus


Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Email adres:
fritsgombert apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Kleinkoor Beatus.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-09-09 12:36:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.