Christelijke Muziek & Concertagenda

Kobra Ensemble - Kobra in het water | Couleur Vocale Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Kobra Ensemble - Kobra in het water | Couleur Vocale
Datum:
14 september 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u

Omschrijving:

Dit concert is speciaal door Kobra ontwikkeld voor in een zwembad, maar komt ook goed tot z’n recht bij een meer, op een gracht, of gewoon in een droge kerk. Laat u onderdompelen in een spetterend programma over sirenen van Schumann en zeewezens van Apollinaire, over Hollandse haring en Amsterdamse grachten, over eenden uit Brazilië, Finland en het eendje in je eigen bad.

Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lea Klarenbeek, Lonneke Kegels, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Zij zingen een mix van klassieke muziek, volksmuziek en popmuziek. Daarnaast kenmerkt het opzoeken van de grens tussen muziek en theater Kobra’s huisstijl.
De zangeressen van Kobra leerden elkaar kennen in het Nationaal Kinder- en Jeugdkoor. Zij hebben allen een achtergrond in de klassieke muziek, maar delen een brede muzikale en academische nieuwsgierigheid. Zij hebben zich, individueel en als groep, ontwikkeld in de klassieke muziek, popmuziek, muziektheater en in verschillende takken van wetenschap. Deze verscheidenheid is terug te zien en te horen in de voorstellingen van Kobra.

Dit concert is onderdeel van de serie Couleur Vocale 2019, een serie voor Amsterdamse koren en vocale ensembles georganiseerd door De Waalse Kerk. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina op www.dewaalsekerk.nl/couleur-vocale/

Adres:
De Waalse Kerk - Walenpleintje 159
Postcode:
1012 JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 16,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Rolstoelplaatsen beschikbaar
Weer:
Overdekt

Internetadres:
https://www.dewaalsekerk.nl/agenda/2019-2020/kobra-in-het-water/kobra
Email adres:
info apenstaartje dewaalsekerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van De Waalse Kerk.
Telefoon:
+31206232074


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-08-28 13:37:37

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.