Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert in Zaandam Zaandam, Noord-Holland


Naam:
Koffieconcert in Zaandam
Datum:
25 september 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 12:00u

Omschrijving:

De enthousiaste pianist Wouter Harbers (33) is in Zeist, Amersfoort en Putten een fenomeen. Elke maand verwent hij zijn concertgangers daar met een ochtend vol romantische pianomuziek. Vanaf 25 september komen deze gratis koffieconcerten ook naar Zaandam.

Op woensdagochtend 25 september bent u vanaf 10:30u welkom in de Westzijderkerk. De koffie staat dan klaar, zodat u uw week goed kan beginnen. Om 11:00u wordt de serie feestelijk geopend, waarna Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi.

Kunt u woensdagochtend 25 september niet? Geen nood: tot en met april 2020 is het elke laatste woensdagochtend van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus neemt hij regelmatig een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. Kom een keer ervaren waarom een koffieconcert het beste begin van de week is.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Het concert begint om 11:00u en duurt ongeveer een uur. Er is koffie verkrijgbaar vanaf 10:30u. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Hartelijk welkom!

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Adres:
Westzijde 75
Postcode:
1506 ED
Plaats:
Zaandam (Boek overnachting in Zaandam)
Dagje uit in Zaandam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Piano
Anders:
Muzikale kennismaking

Uitvoerenden:
Wouter Harbers, piano

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-08-27 16:39:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar