Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel summer sessions Vollenhove, Overijssel


Naam:
Gospel summer sessions
Datum:
15 juni 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22.00u
Omschrijving:

Gospel Summer Sessions

Op zaterdagavond 15 juni 2019 beleef je de Gospel Summer Sessions met The Young Church Singers en Next Generation. Een swingende gospelparty night, georganiseerd door De gezamenlijke evangelisatiecommissies Vollenhove en St. Jansklooster. Een afwisselend programma vol gospel, soul en jazz in zomerse sfeer.

Een zomers muziekspektakel
The Young Church Singers en Next Generation o.l.v. dirigent André Bijleveld zijn 2 swingende gospelkoren uit Apeldoorn. Met bekende nummers als 'Oh happy day', 'One Love' en ‘Put a little love in your heart’ zorgen deze 2 topformaties voor een fantastische avond. Laat je deze avond meevoeren op een muzikale reis vol blijdschap en ontroering. Je beleeft het allemaal tijdens dit zomerse muziekspektakel.

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor de Gospel Summer Sessions zijn online te bestellen op www.ycs.nl/gospelsummersessions. Of in de winkel bij Coop Vollenhove Kerssies en Coop St. Jansklooster Hobma. Een kaart is € 10,- per persoon. Bij de ingang van de zaal, op de avond zelf, kost een toegangskaart € 12,- per persoon. Locatie: Zalencentrum De Burght, Rhenenlaan 2 in Vollenhove. Aanvang: 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Adres:
Godfried van Rhenenlaan 2
Postcode:
8325 EX
Plaats:
Vollenhove (Boek overnachting in Vollenhove)
Dagje uit in Vollenhove | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00


Internetadres:
http://Www.ycs.nl/gospelsummersessions
Email adres:
Info apenstaartje ycs.nl
Meer concerten:
Alle concerten van André Bijleveld.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-05-19 23:23:04

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.