Christelijke Muziek & Concertagenda

Extra koffieconcert: Songs of Silence Putten, Gelderland


Naam:
Extra koffieconcert: Songs of Silence
Datum:
27 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:30u - 15:30u

Omschrijving:

Samen met violist Robert Cekov geeft pianist Wouter Harbers op 27 mei zijn tweede gratis koffieconcert in Kasteel De Vanenburg in Putten. Vanwege de enorme belangstelling is het ochtendconcert al volgeboekt. Daarom herhalen Wouter en Robert het programma ’s middags, vanaf 14:30 uur.

Het thema van het concert is Songs of Silence. Dat betekent ontspannende, eigentijdse pianomuziek om bij weg te dromen. Veel van de muziek komt van Wouters laatste album, ‘Sounds of Silence’, waarvoor hij speciaal muziek liet arrangeren door componist Toon Habraken. U kunt rekenen op filmmuziek, eigentijdse composities van componisten als Ludovico Einaudi en Ennio Morricone en een spectaculaire csárdás waarin Roberts improvisatietalent schittert! Laat u verrassen door de kracht van eigentijdse pianomuziek.

Het concert is gratis toegankelijk. Vooraf kunt u een hapje eten of iets drinken in het restaurant van De Vanenburg, of een kijkje nemen in de prachtige tuinen. Het concert begint om 14:30 uur. Reserveren hoeft niet maar is wel aan te raden, via info@wouterharbers.nl. Kijk op www.wouterharbers.nl voor meer informatie.

Hartelijk welkom!

Datum: 27 mei 2019
Locatie: Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten
Tijd: 14:30 uur
Entree: gratis, collecte

Adres:
Vanenburgerallee 13
Postcode:
3882 RH
Plaats:
Putten (Boek overnachting in Putten)
Dagje uit in Putten | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-05-15 10:57:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.