Christelijke Muziek & Concertagenda

Italiaanse klanken in de Oosterkerk Zoetermeer, Zuid-Holland


Naam:
Italiaanse klanken in de Oosterkerk
Datum:
18 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

In de Oosterkerk in Zoetermeer wordt zaterdag 18 mei een bijzonder voorjaarconcert gehouden Vangelo! Een afwisselend concert met Italiaanse en gospel muziek. Het concert is een samenwerking tussen het Harmonie Orkest Zoetermeer en het koor The Sprinter Singers.

De dames Marga Verbeek (lid van het koor) en José Vlasveld (lid van de harmonie), hebben samen op klarinetles gezeten en vinden al jaren dat de beide Zoetermeerse verenigingen eens samen iets moesten gaan doen. De dames hebben dan ook als motto: Zingen en muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog leuker.

Het Harmonie orkest speelt diverse Italiaanse stukken zoals Adagio, Cavalleria Rusticana en La Cucina Italiana. Dat laatste nummer is bij José favoriet: ”Het is een ode aan de Italiaanse gerechten, van voorgerecht tot aan dessert, je komt helemaal in de vakantiestemming”. The Sprinter Singers zingen onder meer de bekende nummers Fix You en True Colors. Voor het nummer Nella Fantasia, heeft de dirigent van het Harmonie Orkest de muziek voor het orkest geschreven.


José: “Het voorjaarsconcert past goed bij de tijd van het jaar waarop iedereen uitkijkt naar de vakantie, zon, relaxen en lekker eten”. De kaarten voor dit concert kosten 8 euro en zijn te bestellen via kaarverkoop@thesprintersingers.nl . Het concert begint om 20.00 uur.

Adres:
Oosterheemplein 320
Postcode:
2721 ND
Plaats:
Zoetermeer (Boek overnachting in Zoetermeer)
Dagje uit in Zoetermeer | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 8,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.thesprintersingers.nl
Email adres:
kaartverkoop apenstaartje thesprintersingers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Koor The Sprinter Singers.
Telefoon:
0624576611


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-05-13 15:37:08

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.