Christelijke Muziek & Concertagenda

Zaterdag 18 mei openlucht genezingsdienst Utrecht, Utrecht


Naam:
Zaterdag 18 mei openlucht genezingsdienst
Datum:
18 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 20:30u
Omschrijving:

Over de hele wereld gaan om het evangelie van Jezus Christus te preken en voor de zieken te bidden, dat is wat evangelist Edwin Jonkhout doet. Ondersteund vanuit Evangelie Gemeente De Deur reist hij al 23 jaar naar allerlei landen om de mensen het goede nieuws te vertellen!

Afgelopen jaren zijn vele mensen genezen, bevrijd en bemoedigd door zijn bediening. Zo was hij op de Antillen en bad hij voor een vrouw die een hersenbloeding had gehad. Ze kon na de hersenbloeding haar arm en vingers niet meer gebruiken. Na het gebed strekte ze haar arm uit en begon ze zelfs te schrijven!
In Jakarta bad evangelist Jonkhout voor een man die al drie jaar met rugpijn rondliep. Deze man bad een simpel gebed en werd instant genezen.
In Schiedam kwam de evangelist in aanraking met een man die verkeerd geopereerd was aan een verbrijzelde voet. Hij bad voor genezing en de pijn was niet alleen compleet verdwenen maar zelfs de krammen die de voet van binnen bij elkaar hielden waren verdwenen!

Zaterdagavond 18 mei om 19:00 zal evangelist Edwin jonkhout spreken in een openlucht dienst in het winkelcentrum van Lunetten en daarna bidden voor de zieken. Je bent van harte welkom! Kom langs en verwacht een wonder van God!
N.B. Bij slecht weer zal de genezingsdienst gehouden worden in onze binnen-locatie aan de Poortstraat 73 te Utrecht.

Adres:
hondsrug
Postcode:
3524 BP
Plaats:
Utrecht (Boek overnachting in Utrecht)
Dagje uit in Utrecht | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Spiritual (meer spirituals)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.dedeurutrechtoost.nl
Email adres:
khoutman apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van one80 Utrecht.
Telefoon:
0652286958


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-05-07 18:46:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.