Christelijke Muziek & Concertagenda

Engelse romantiek en Hollandse soberheid Woerden, Utrecht


Naam:
Engelse romantiek en Hollandse soberheid
Datum:
18 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 17:00u
Omschrijving:

Op zaterdagmiddag 18 mei geeft het Christelijk Oratoriumkoor Woerden een middagconcert onder leiding van dirigent Arthur Koopman. Een gevarieerd programma met werken uit de rijke Engelse romantiek van componisten als Wesley, Wood, Sullivan, Williams en Stanford. Liederen die gemakkelijk in het gehoor liggen. Als tegenhanger hiervan klinkt muziek van de Nederlandse 20-ste eeuwse componisten als Strategier, de Klerk, Vogel en Andriessen die soms wat archaïsch aandoet. Een uitdagend programma met contrasten. Het koor wordt op orgel begeleid door Jeroen Koopman.

Het concert vindt plaats in de Opstandingskerk, Wilhelminaweg 9 in Woerden. De kerk is open vanaf 15:30. Het concert begint om 16:00 u en duurt ongeveer een uur. De entreekosten inclusief consumptie zijn € 12,50. In de voorverkoop € 10. De kaarten zijn te koop via de website, bij de koorleden en voorverkoopadressen Vakdrogist Stouthart, Van Vliet Muziek en Christelijke boekhandel De Hoeksteen. Voor meer informatie www.cowoerden.nl

Adres:
Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8
Postcode:
3441 XC
Plaats:
Woerden (Boek overnachting in Woerden)
Dagje uit in Woerden | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor en Orgel
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.cowoerden.nl
Email adres:
info apenstaartje cowoerden.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Oratoriumkoor Woerden.

Kaarten:
www.cowoerden.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-04-26 21:15:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.