Christelijke Muziek & Concertagenda

Hanne de Vries - Heilige Huisjes Tour Gouda, Zuid-Holland


Naam:
Hanne de Vries - Heilige Huisjes Tour
Datum:
10 mei 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 00u
Omschrijving:

Het is duidelijk: Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

Hanne bracht vijf cd’s uit, waarvan het album ‘Not A Fairytale’, dat in 2008 uitkwam. Met deze cd´s hoop ik aan te sluiten bij wat God aan het doen is in ons land. Ik hoop dat de liederen bij mensen, jong en oud, zullen helpen om het vuur van de Heilige Geest in hun hart aan te wakkeren, zodat ze overtuigd raken van onze Vaders liefde voor hen en een leven vol overgave zullen leven, voor onze Here Jezus.” Naast ‘Favour’ maakte Hanne ook het Nederlandstalige album ´Favour(2016)' ‘Toegewijd’ (2013), ‘Face to Face’ (2012) en zijn debuutalbum ‘White Flag’ (2010).

Hanne leidt aanbidding door het hele land, van Vriezenveen tot Mijdrecht, van Ermelo tot Rotterdam, in jeugdkerken, op festivals en natuurlijk in zijn eigen gemeente in Veenendaal, Mozaiek0318. In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, getiteld Heilige Huisjes Tour. Hij kwam in meer dan 30 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Hanne woont in Utrecht samen met zijn vrouw met wie hij in 2009 trouwde.

Adres:
Omlooppad 2
Postcode:
2805RZ
Plaats:
Gouda (Boek overnachting in Gouda)
Dagje uit in Gouda | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument
Anders:
Huiskamerconcert

Uitvoerenden:
Hanne de Vries

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 7,50

Weer:
Overdekt

Internetadres:
https://www.cjvgouda.nl/winkel/hanne-de-vries-heilige-huisjes-tour
Meer concerten:
Alle concerten van Hanne de Vries.

Kaarten:
https://www.cjvgouda.nl/winkel/hanne-de-vries-heilige-huisjes-tour

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-04-11 21:35:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.