Christelijke Muziek & Concertagenda

Koffieconcert in Kasteel De Vanenburg Putten, Gelderland


Naam:
Koffieconcert in Kasteel De Vanenburg
Datum:
29 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10:30u - 11:30u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

De enthousiaste pianist Wouter Harbers (33) is in Zeist en omstreken een fenomeen: hij verwent daar zijn plaatsgenoten elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek… Kasteel De Vanenburg ontdekte deze gedreven musicus, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor íedereen’. De Vanenburg geeft Wouter daarom vanaf 29 april de kans om zijn passie ook in Putten te delen in een nieuwe serie gratis koffieconcerten in de Oranjerie van het kasteel.

Kom kennis maken met Wouter tijdens zijn eerste koffieconcert in Putten: op maandagochtend 29 april bent u vanaf 10:00u welkom voor een lekker bakje koffie. Om 10:30u wordt de serie feestelijk geopend, waarop Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi!

Kunt u maandagochtend 29 april niet? Geen nood: tot en met oktober 2019 is het elke laatste maandagochtend van de maand raak. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus hij neemt ook vaak een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt. Kom een keer ervaren waarom deze formule in Zeist en Amersfoort een daverend succes is en waarom Kasteel De Vanenburg de koffieconcerten graag naar Putten haalt! Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.

Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via info@wouterharbers.nl of bel 06 3860 3539.

Kasteel De Vanenburg, Putten
Vanenburgerallee 13 (gratis parkeren)
Koffie vanaf 10:00u, muziek van 10:30u tot 11:30u.
Entree gratis, collecte na afloop

Hartelijk welkom!

Adres:
Vanenburgerallee 13
Postcode:
3882 RH
Plaats:
Putten (Boek overnachting in Putten)
Dagje uit in Putten | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Piano


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.
Telefoon:
0638603539


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-03-25 11:05:58

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.