Christelijke Muziek & Concertagenda

Optreden Charis Music uit Dronten Hoogeveen, Drenthe


Naam:
Optreden Charis Music uit Dronten
Datum:
7 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19u - 00u
Optreden van Charis Music uit Dronten in de IEC-zangdienst in de Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat 40 in Hoogeveen. Deze groep heeft in de Tamboer met succes twee maal The Passion opgevoerd en is landelijk bekend door radio en tv-optredens. Op zondagavond 7 april 2019 zal er in Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat 40 7902 CK in Hoogeveen een IEC-zangdienst worden gehouden. De dienst wordt georganiseerd door de evangelisatiecommissie van de Grote Kerk. Spreker : Ds. J. Snaterse uit Hoogeveen. m.m.v. Charis Music uit Dronten o.l.v. Chiel Naber Het thema van de dienst is : Lijden? Liever niet…… De aanvang van de dienst is om 19.00 uur. Toegang vrij, er worden wel twee collectes gehouden. Het belooft weer een prachtige dienst te worden. U bent van harte welkom in deze IEC-zangdienst in de Grote Kerk en neem ook familie buren en vrienden mee. ACR Kuipers IEC.
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

Wie zijn wij

Charis Music is een levendig koor dat bestaat uit 15 vocalisten en wordt begeleid door een live band of live piano. Het koor staat onder leiding van Chiel Naber. Charis Music maakt muziek voor kerken en koren die gemakkelijk is over tenemen. Het koor en de bandleden zijn streng geselecteerd op hun motivatie en op hun talenten. Met het koor willen we de hoogst haalbare kwaliteit halen om zo Gods genade met mensen te delen.
Wie in God geloofd ontvangt Zijn genade. Genade om te leven met Zijn liefde en in vrijheid. Daarom ook onze naam: ‘Charis’, een Grieks woord dat “genade” betekent.
Missie
Tot op de dag van vandaag inspireert de Bijbel mensen tot het schrijven van muziek. Wij willen muziek maken die mensen verbindt met elkaar en met God. Muziek die vertelt over Zijn genade. Charis music wil toegankelijke muziek maken die makkelijk te gebruiken is door kerken en koren.
Visie
Muziek heeft een grote invloed op mensen. Muziek kan je blij maken, het helpt je te ontspannen of het kan je juist verdrietig maken. Muziek kan mensen laten dansen en springen,maar ook juist heel rustig en stil maken. Soms weet je niet hoe je iets moet vertellen; heb je er geen woorden voor. Dan zegt een lied meer dan duizend woorden. Een lied spreekt een universele taal die je kunt gebruiken om God te aanbidden. Het bindt mensen met elkaar en met God.
Wij geloven dat God betrokken wil zijn op ons leven in welke situatie we ook zitten. Vanuit de dankbaarheid dat God ons kent, ons wil zegenen en genadig is, willen we het beste geven in onze muziek. Psalm 150 is een prachtig voorbeeld van het loven van God door middel van muziekinstrumenten, onze stemmen en de aan ons gegeven gave(n):
Psalm 150
“Prijs de Here! Loof God in Zijn heilige hemel; prijs Hem om de machtige hemel
die Hij maakte. Prijs Hem om de geweldige dingen die Hij heeft gedaan. Prijs Hem omdat Hij zo geweldig groot is! Prijs Hem met het schallen van de trompetten; prijs Hem met de harp en citer. Prijs Hem met reidans en tamboerijnen. Prijs Hem met fluiten en snaarinstrumenten. Prijs Hem met klinkende cimbalen; prijs Hem met schallende cimbaalslagen. Laat alles wat adem heeft, de Here prijzen!
Prijs de Here!”

Adres:
Grote Kerkstraat 40
Postcode:
7902 CK
Plaats:
Hoogeveen (Boek overnachting in Hoogeveen)
Dagje uit in Hoogeveen | Activiteiten Drenthe

Provincie:
Drenthe

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.iec-hoogeveen.nl
Email adres:
annekuipers2013 apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Charis Music.
Telefoon:
0528-275358


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-03-13 00:28:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.