Christelijke Muziek & Concertagenda

Mini Matthäus 's-Graveland, Noord-Holland


Naam:
Mini Matthäus
Datum:
29 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

De Mini Matthäus is een intieme, solistische versie van Bach’s Matthäus Passion, gezongen door professionele zangers. De Mini duurt de helft korter, maar bevat alle donder en bliksem en tranen, en natuurlijk het Erbarme dich en het mooie slotkoor.

De Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach is de muziek van het prille voorjaar, van de passietijd. Krachtige, prachtige muziek die overal in het land volle zalen trekt.

Het Mini Matthäusensemble is zes jaar geleden opgericht om de Matthäus Passion dichter bij de mensen te brengen. Het ensemble zingt daarom niet in de gebruikelijke grote concertpodia en kerken, maar in volle dorpscafés, kleine theaters en kerkjes.

Negen door de wol geverfde vocalisten laten hun eigen intieme versie van Bach’s Matthäus Passion horen. Een sterk verkorte versie van anderhalf uur, waar toch geen van de bekende delen in ontbreekt en waarin de nadruk ligt op de harmonie tussen de stemmen en het aangrijpende verhaal dat dichterbij komt dan ooit.

De Mini Matthäus is voor kenners en liefhebbers, en voor iedereen die niet zo lang wil zitten of weleens wil kennismaken met Bach’s meesterwerk.

Adres:
Noordereinde 14
Postcode:
1243 JG
Plaats:
's-Graveland (Boek overnachting in 's-Graveland)
Dagje uit in 's-Graveland | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 18,50


Internetadres:
http://www.danielstalpaert.nl
Email adres:
bestuur apenstaartje danielstalpaert.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Mini Matthäus Ensemble.
Telefoon:
06-46041520


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-03-19 10:55:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.