Christelijke Muziek & Concertagenda

Oslo Gospel Choir 30- Jaar Veenendaal, Gelderland


Naam:
Oslo Gospel Choir 30- Jaar
Datum:
18 oktober 2019
Tijd:
20u - 11.15u
Omschrijving:

In oktober keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor twee concerten in de Basiliek in Veenendaal. Op de zaterdagmiddag geeft Tore Aas, dirigent en oprichter van dit wereldberoemde koor, een workshop.

In het meer dan 30-jarig bestaan van het Oslo Gospel Choir toerde het koor over de hele wereld en kwam ze vaak naar ons land en voorzag het trouwe publiek van de meest prachtige muziek. Ook in korenland Nederland wordt de, veelal door Tore zelfgeschreven muziek, graag en veel gezongen. De meest recente productie van zijn hand is de musical ‘Messiah’, een musical over het leven van Jezus.

In oktober keert het koor weer terug in Nederland met een ‘Best of’ tour. Tientallen pareltjes uit het verleden zullen te horen zijn, maar ook het recentere werk komt zeker aan bod. Via deze Facebook-pagina kun je stemmen op je favoriete nummer(s) en wellicht wordt jouw lievelingsnummer gezongen op een van de twee avonden. Ook zullen nog niet eerder uitgevoerde liederen uit de musical ‘Messiah’ worden uitgevoerd.

Adres:
Basiliek Wiltonstraat 56
Postcode:
3905 KW
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Jubileum
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
Nog onbekend
Entreeprijs kinderen:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.gospelnu.nl
Email adres:
info apenstaartje gospelnu.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Oslo Gospel Choir.

Kaarten:
www.truetickets.nl/oslogospelchoir

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-28 12:08:24

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.