Christelijke Muziek & Concertagenda

Stabat Mater - Antonin Dvorak Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Stabat Mater - Antonin Dvorak
Datum:
29 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Op vrijdag 29 maart voert Merwe’s Oratorium Vereniging (MOV) het imposante passiewerk Stabat Mater van Antonin Dvorak uit in de Antoniuskerk in Dordrecht. Het Stabat Mater van Dvořák is een ontroerende compositie, die meeslepend verhaalt over en wijst op het gevoelsleven van Maria, staande naast het kruis van Jezus. Een waar Passiewerk, in de warmbloedige muzikale taal van de Romantiek.
MOV voert dit werk uit met de topsolisten Heleen Koele (sopraan), Carina Vinke (alt), André Post (tenor) en Florian Just (bas/bariton). Begeleiding, volgens de originele Dvorakcompositie, op vleugel door Mark Toxopeus. De algehele leiding is in handen van dirigent Patrick van der Linden.
De kaarten kosten in de voorverkoop € 22,- en zijn verkrijgbaar bij VVV Spuiboulevard Dordrecht, Louter Radiobeurs (Voorstraat 366- 370), leden van het koor en via kaartverkoop@oratoriumdordrecht.nl. Telefonisch via 06 – 15 05 6005 (Dirk Louter). Informatie over het concert via www.oratoriumdordrecht.nl. Aan de zaal kosten de kaarten € 25,-. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.
De Antoniuskerk is aan de Burgemeester de Raadtsingel 45 (t/o NS-station Dordrecht). De aanvang van het concert is 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur geopend.

Adres:
Burgemeester de Raadtsingel 45
Postcode:
3311 JG
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Merwe's Oratorium Vereniging
Solisten:
Heleen Koele (sopraan), Carina Vinke (alt), André Post (tenor) en Florian Just (bas/bariton). Begeleiding, volgens de originele Dvorakcompositie, op vleugel door Mark Toxopeus
Olv Patrick van der Linden

Entreeprijs volwassenen:
€ 25,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.oratoriumdordrecht.nl
Email adres:
kaartverkoop apenstaartje oratoriumdordrecht.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Merwe's Oratorium Vereniging.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-26 00:21:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.