Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie-oratorium Harvest of Sorrows Epe, Gelderland


Naam:
Passie-oratorium Harvest of Sorrows
Datum:
14 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.00u - 20.30u
Omschrijving:

Het Interkerkelijk koor "To You" uit Epe, onder leiding van Henk van der Maten, brengt op Palmzondag 14 april 2019 het Passie-oratorium "Harvest of Sorrows" ten gehore in de Grote Kerk, Beekstraat 1A in Epe. De organisatie gaat uit van de Raad van Kerken Epe. Iedereen is van harte welkom.

Aan de vooravond van de Stille Week en als onderdeel daarvan zal het Passie-oratorium als een compleet werk worden uitgevoerd, waarin het koor een aantal momenten uit het lijdensverhaal schildert in klank en woord. In dit indrukwekkende werk wordt het verhaal van Jezus bezongen en uitgesproken van Palmzondag tot en met Goede Vrijdag. De weg naar het kruis is een moeilijke, verdrietige weg. Treur niet zonder hoop te hebben. Iedere stap brengt ons dichter bij God. Een God die ons troost biedt en vergevingsgezind is. Er zal een nieuwe dag aanbreken waarop tranen plaatsmaken voor nieuwe levensvreugde en hernieuwd geloof.

De liederen uit dit oratorium zijn geschreven door de Amerikaanse componist Joseph M. Martin en worden op deze avond instrumentaal begeleid door Willeke van den Bosch (fluit), Henk van der Maten (piano) en Willem Veldkamp (synthesizer). Mooie, ingetogen muziek en zang zullen bijdragen aan de beleving van de diepte van het lijden en sterven van Jezus.

Adres:
Beekstraat 1a
Postcode:
8162 AH
Plaats:
Epe (Boek overnachting in Epe)
Dagje uit in Epe | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Oratorium (meer Oratorium)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Volwassenen
Anders:
Passie

Uitvoerenden:
Het Interkerkelijk koor "To You" o/l/v/ Henk van der Maten en instrumentaal begeleid door Willeke van den Bosch (fluit), Henk van der Maten (piano) en Willem Veldkamp (synthesizer).

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.toyouepe.nl
Email adres:
koor apenstaartje toyouepe.nl
Meer concerten:
Alle concerten van To You.
Telefoon:
0578614604


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-25 10:09:43

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.