Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk openingsconcert Couleur Vocale 2019 Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Feestelijk openingsconcert Couleur Vocale 2019
Datum:
2 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
12:45u - 17:45u
Omschrijving:

We trappen het nieuwe seizoen Couleur Vocale zoals gebruikelijk af met een groot openingsconcert op zaterdag 2 maart, om 13:30 uur. Gedurende deze feestelijke middag wisselen de deelnemende koren elkaar af met korte optredens, en krijgt u een voorproefje van wat u dit jaar te wachten staat tijdens de individuele concerten in De Waalse Kerk. Aan het einde van de middag hopen we dat u nog even blijft om samen met ons het glas te heffen op een mooi seizoen!

Couleur Vocale
Couleur Vocale is een concertserie in De Waalse Kerk voor Amsterdamse koren en vocale ensembles, en natuurlijk voor liefhebbers van vocale muziek uit het hele land. In dit derde seizoen nemen elf koren u in evenveel concerten mee naar kleurrijke klankenwereld van de vocale muziek. Kijk voor een compleet overzicht van deze concerten op de informatiepagina.
Het koorleven in Amsterdam en omstreken is wijdvertakt en springlevend. De stad kent vele kamerkoren en ensembles waarin door enthousiaste en ervaren zangers op hoog niveau muziek wordt gemaakt. In de hoofdstad is het culturele aanbod echter zo groot en zijn er zo veel professionele gezelschappen aan het werk, dat het voor koren lastig kan zijn de aandacht te krijgen die ze verdienen. Echte parels blijven zo onderbelicht.
En dit is waar De Waalse Kerk in beeld komt. Al vele jaren is de kerk een geliefd podium voor deze gezelschappen en op haar beurt draagt de kerk deze koren een warm hart toe. Begin 2017 zijn we daarom begonnen met een prachtige serie voor kamerkoren en vocale ensembles: Couleur Vocale. Zo combineren we de professionele kracht van De Waalse Kerk met de kwaliteit en de ambitie van de beste kamerkoren van Amsterdam. In 2019 zetten we deze serie met veel plezier voort, startend met dit feestelijke openingsconcert.

Adres:
Walenpleintje 157
Postcode:
1012 JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 20,00


Internetadres:
http://www.dewaalsekerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Diverse ensemble.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-13 10:16:50

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.