Christelijke Muziek & Concertagenda

Valentijnsconcert 'Warm at Heart' Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Valentijnsconcert 'Warm at Heart'
Datum:
14 februari 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:30u
Omschrijving:

Vier Valentijnsdag op de beste manier met de mannen van Stopcontact! Voor hun theatertour 'Warm at Heart' touren ze met hun zelfgemaakte instrumenten door het land. Hun muziek is een eclectische mix van avant-garde electronica en melodische pop. Zalvende liederen in donkere, koude winterdagen. Stopcontact presenteert herkauwde liederen uit The Great American Songbook en deconstrueert ze door middel van zelfgemaakte instrumenten en vervreemdende arrangementen. Hierdoor herontdek je de kracht en grootsheid van deze werken. Met liederen eerder vertolkt door o.a. Elvis Presley, Frank Sinatra, de country cultheld Lee Hazlewood, Chet Baker, Dinah Washington en Billy Holiday. Stopcontact bestaat uit Akim Moiseenkov en Dave Wismeijer. Voor Warm At Heart worden zij versterkt door Jelle Huiberts op percussie.

Over Valentijnsdag zeggen Akim: "Dave en ik zijn al bijna tien jaar lang samen muziek aan het maken. Inmiddels zijn we een knorrig muzikaal stel. Altijd willen wij iets doen dat dwars is. Hebben wij net een plaat uit met electronische muziek, dan gaan we weer oude liedjes in een David Lynch-achtig jasje stoppen. Rusteloos. Dat maakt ons moeilijk te vangen. Daarom zijn we ook waarschijnlijk nog steeds samen muziek aan het maken. Valentijnsdag is net als kerst, maar dan zonder familie. Het gaat het eigenlijk maar om één ding: eenzaamheid. Samen zijn we eenzaam. De proost is de troost."

Adres:
Walenpleintje 157
Postcode:
1012 JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 12,50


Internetadres:
http://www.dewaalsekerk.nl/agenda/2018-2019/warm-at-heart/warm-at-heart/
Meer concerten:
Alle concerten van De Waalse Kerk.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-06 11:17:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.