Christelijke Muziek & Concertagenda

Hear my Prayer Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Hear my Prayer
Datum:
16 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Gebeden zijn van alle tijden, en in de loop der eeuwen zijn talrijke ervan door verschillende componisten op muziek gezet. Deze gebeden zijn ontleend aan Bijbelteksten of hymnes of maken deel uit van de mis. Het Lelikoor brengt zes ervan ten gehore in diverse zettingen, van componisten als Purcell, Sweelinck, Pärt, Duruflé en Morales.

De verschillende manieren waarop de componisten muzikale invulling hebben gegeven aan de gebeden en de uiteenlopende thematiek in de teksten geven de luisteraar veel mogelijkheden om dit programma te beleven. De een zal het concert ervaren als een muzikale caleidoscoop, de ander zal kunnen genieten van momenten van rust, meditatie of bezinning. Al met al een prachtig concert om het voorjaar mee in te luiden!

Het Lelikoor is een Amsterdams kamerkoor dat zich heeft gespecialiseerd in oude muziek. De circa 25 zangers hebben allen een brede ervaring in koormuziek. Het koor staat sinds de oprichting in 1987 onder leiding van JanJoost van Elburg.

Adres:
Walenpleintje 159
Postcode:
1012JZ
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 17,00


Internetadres:
http://www.lelikoor.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Lelikoor.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-05 20:40:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.