Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk orgel- en trompetconcert Zeist, Utrecht


Naam:
Feestelijk orgel- en trompetconcert
Datum:
16 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Hebt u het schitterende Bätz-orgel in de Oude Kerk te Zeist wel eens live gehoord? Dit zusje van het Domorgel in Utrecht is recent geheel gerestaureerd. Bovendien is Bätz de Stradivarius onder de Nederlandse orgels. Zeister pianist en organist Wouter Harbers laat u dat graag horen tijdens een concert op zaterdagavond 16 maart.

Wouter heeft op verzoek van de orgelcommissie een feestelijk programma samengesteld waarin hij samenwerkt met het professionele trompet-duo Arjan en Edith Post. Het orgel zal in alle mogelijke kleuren en karakters te horen zijn en het trompetduo weet zich daar naadloos in te mengen.

Wouter, Arjan en Edith voeren onder meer het feestelijke Pomp and Circumstance van Elgar en de beroemde Sabeldans van Chatchaturjan uit. De kerk wordt sfeervol verlicht en Wouter vertelt u graag de achtergronden van de geprogrammeerde muziek.

Kom meegenieten op zaterdagavond 16 maart in de Oude Kerk te Zeist. Entree: 10 euro (kinderen tot 16 jaar 5 euro). Kerk open vanaf 19:30u, aanvang concert 20:00u. Reserveren via info@wouterharbers.nl. Kijk voor meer informatie op www.wouterharbers.nl/concert.php?id=516.

Adres:
1e Dorpsstraat 1
Postcode:
3701HA
Plaats:
Zeist (Boek overnachting in Zeist)
Dagje uit in Zeist | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Instrumentaal

Uitvoerenden:
Wouter Harbers, orgel
trompetduo Arjan en Edith Post, trompet

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.wouterharbers.nl
Email adres:
info apenstaartje wouterharbers.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wouter Harbers.

Kaarten:
info@wouterharbers.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-05 15:56:46

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.