Christelijke Muziek & Concertagenda

Opera Gala - La Boheme, La Traviata en Norma Maarssen, Utrecht


Naam:
Opera Gala - La Boheme, La Traviata en Norma
Datum:
2 maart 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
https://www.youtube.com/watch?v=-F5us2CImX4&app=desktop
Omschrijving:

Highlights van 'La Boheme', 'La Traviata', 'Il Trovatore' en 'Norma' meemaken op één avond, met vier zangers?
Aria's, duetten, trio's en kwartetten uit opera's van Verdi, Puccini en Bellini komen aan bod tijdens dit Opera gala. Dit wordt een concert vol hartstocht en passie, een feest der herkenning voor elke muziekliefhebber!
De artiesten tijdens dit Opera gala treden niet alleen op in Nederland maar ook veel in het buitenland.

Adres:
Kerkcentrum De Ark, Duivenkamp 844
Postcode:
3607 WG
Plaats:
Maarssen (Boek overnachting in Maarssen)
Dagje uit in Maarssen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Gulnara Shafigullina - sopraan. Operazangeres in diverse theaters. Recent Violetta in La Traviata bij Scottish Opera en bij Mariinsky Theater St. Petersburg en Desdemona in Otello bij Opera de Colombia. Prijswinnares diverse operacompetities, waaronder Operaprijs IVC 's-Hertogenbosch en Monserrat Caballe Competitie.

Elnara Muermans - sopraan. Recent diverse operaconcerten bij Mariinsky Theater, waaronder Katerina in Lady Macbeth van Mzensk van Shostakovich en SS-vrouw in Schakenkoning van A. Tsjaikovsky. Ook in Nederland diverse concerten, waaronder Aleko in Nationale Opera Amsterdam, en prijswinnares o.a. Rimsky-Korsakov competition en Pavel Lisitsian competition.

Ago Verdonschot - bariton/dirigent. Treedt regelmatig op als solist in grote zalen als De Doelen en Concertgebouw, met Rotterdams en Amsterdams Operakoor, waar Ago ook dirigent van is.

Hans van de Scheur - tenor. Hans zingt als gastsolist regelmatig in het buitenland, zoals recentelijk met het orkest 'Zilveren Snaren' door Italië en Rusland. Hij heeft vele operarollen vertolkt, waaronder rollen in Nabucco, La Traviata, Macbeth en Aida.

Hans Schellevis - piano. Hans maakte naam als begeleider van instrumentalisten en vocalisten en gaf recitals in vele landen. Hij gaf ook concerten met Cristina Deutekom en Bernard Kruysen en begeleidde bij masterclasses van o.a. Nelly Miricioiu en Elly Ameling.

Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
https://www.elnara.eu/
Email adres:
info apenstaartje elnara.eu
Meer concerten:
Alle concerten van Opera Gala solisten.

Kaarten:
https://www.elnara.eu/

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-01-29 21:57:22

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.