Christelijke Muziek & Concertagenda

JUBILEUMconcert Ned.Concert Mannenkoor Apeldoorn, Gelderland


Naam:
JUBILEUMconcert Ned.Concert Mannenkoor
Datum:
13 april 2019

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

Het Nederlands Concert Mannenkoor (NCM) bestaat 30 jaar en dat heuglijk feit wordt gevierd met een bijzonder concert in de Grote Kerk te Apeldoorn. Aan dit muzikaal festijn dat onder algehele leiding staat van Jimco Zijlstra, dirigent van dit bekende landelijke Mannenkoor, werken mee de vaste begeleiders André van Vliet (orgel) en Jan Lenselink (vleugel) en drie solisten: Judith Sportel, sopraan, Folkert Vreeken, NCM-tenor, en Gerard Leurs, bas en oud-NCM-voorzitter. Naast muzikale ondersteuning door orgel en vleugel, verleent met ca. 20 strijkers het Erasmus Consort haar medewerking aan dit memorabele concert. Al met al voldoende ingrediënten voor een fantastisch muzikaal menu waarbij zowel noten klinken als ook door het publiek worden geproefd. Een jubileumconcert dat u niet mag missen en voor de toegangsprijs niet behoeft thuis te blijven. Weet u hartelijk welkom op dit bijzondere jubileumconcert en vier het jubileum van 30 jaar Nederlands Concert Mannenkoor mee op 13 april 2019 in Apeldoorn.

Adres:
Loolaan 16
Postcode:
7315AB
Plaats:
Apeldoorn (Boek overnachting in Apeldoorn)
Dagje uit in Apeldoorn | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Jubileum
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Nederlands Concert Mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra, André van Vliet (orgel),Jan Lenselink (vleugel) en drie solisten: Judith Sportel, sopraan, Folkert Vreeken, NCM-tenor, en Gerard Leurs, bas en oud-NCM-voorzitter. Naast muzikale ondersteuning door orgel en vleugel, verleent met ca. 20 strijkers het Erasmus Consort haar medewerking.

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 7,50


Internetadres:
http://www.ncmonline.nl
Email adres:
a.h.n.coster apenstaartje kpnplanet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Nederlands Concert Mannenkoor.
Telefoon:
0180313281


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2019-02-02 17:17:15

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.