Christelijke Muziek & Concertagenda

Neal Morse & Band Veenendaal, Utrecht


Naam:
Neal Morse & Band
Datum:
24 mei 2007

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 23:00u
Omschrijving:

Rondom het Pinksterweekend zal Neal Morse (USA) met band weer een minitour doen door Nederland, Duitsland en Engeland, waarbij er twee concerten in Nederland worden gegeven.

Neal Morse - www.nealmorse.com, bekend geworden met zijn bands Spock’s Beard en Transatlantic, wordt gezien als een van de meest invloedrijke songwriters binnen de progressieve rock scene. Na zijn bekering is Neal solo gegaan. Op zijn solo CD’s speelt Morse samen met giganten als Mike Portnoy, Paul Gilbert, Kerry Livgren, Steve Hackett, Phil Keaggy en vele anderen.

Tijdens deze tour zal Morse worden bijgestaan door de Britse gitarist Paul Bilatowicz, een virtuoos talent die wereldwijd grote indruk maakt in de Carl Palmer Band. En net als de Europese tour van vorig jaar bestaat de rest van de band uit Collin Leijenaar (drums) en Jessica Koomen (vocals & keys), beiden uit Ede, Henk Doest op toetsen en Wilco van Esschoten op bas. Gitarist Elisa Krijgsman zal tijdens dit concert ook nog acte de presence geven.

Morse zal een "best of" uit zijn solo-repertoire spelen, waarbij ook zijn nieuwe, goed ontvangen album Sola Scriptura aan bod komt. Goed voor een setlist van bijna 3 uur muziek, boordevol afwisseling. Van stevige rock, tot swingende jazzy latin, van explosieve solo's tot intieme en sferische ballads. Alle ingrediënten voor een geweldige avond!

Deze tour heeft zijn kick-off in Veenendaal op 24 mei, in The Shelter. Tijdens deze avond zullen er ook opnamen gemaakt worden voor een liveCD. Op zaterdag 26 mei is Neal Morse Band hoofdact op het IO-Pages Progfestival in de Boerderij in Zoetermeer. Meer info hierover op: www.boerderij.org

Kaarten voor het concert in Veenendaal zijn te reserveren door een email te sturen naar: neal@novae.nl Zet daarin naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en hoeveel kaarten je wilt bestellen. Je krijgt dan z.s.m. bericht. Voor dit concert in Veenendaal zijn er maximaal 300 kaarten beschikbaar, en de voorverkoop is al gestart. WEES ER SNEL BIJ!! OP = OP!!!

Neal Morse & Band
Donderdag 24 mei, 20:00 uur (zaal open om 19:00 uur)
The Shelter
Industrielaan 24
3903 AD VEENENDAAL

Neal Morse & Band
Zaterdag 24 mei, 16:00 uur (zaal open om 15:00 uur)
De Boerderij
Amerikaweg 145
2717 AV ZOETERMEER

Adres:
The Shelter - Industrielaan 24
Postcode:
3903 AD
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Sola Scriptura - live!

Uitvoerenden:
Neal Morse - vocals, keys & guitars
Paul Bielatowiscz - guitars & vocals
Collin Leijenaar - drums
Jessica Koomen - vocals & keys
Henk Doest - keys
Wilco van Esschoten - bass, basspedals vocals

Entreeprijs:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.nealmorse.com
Email adres:
neal apenstaartje novae.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Collin Leijenaar.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-05-13 07:53:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar