Christelijke Muziek & Concertagenda

Uniek Kerstconcert met Ernst Daniël Smid Elburg, Gelderland


Naam:
Uniek Kerstconcert met Ernst Daniël Smid
Datum:
22 december 2018

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
Omschrijving:

Uniek kerstconcert op zaterdag 22 december 2018 in de Grote Kerk te Elburg. Deze avond komt de bekende zanger Ernst Daniël Smid naar Elburg om een concert te verzorgen samen met het Elburgs Mannenkoor ‘Oefening Baart Kunst’ o.l.v. Wim Magré.

Verder werken deze avond mee de talentvolle trompettiste Laura Krale, de organist Wilbert Magré en Wim Magré als dirigent en pianist. Op het programma staan prachtige kerstliederen van het mannenkoor en solo’s van de musici. Het concert begint om 20.00 uur.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop met 10 euro korting per persoon verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: De Elburger Boekhandel (Vischpoortstraat 4) te Elburg, Slagerij Henk van de Weg (Zuidezeestraatweg West 60) te Doornspijk en bij de Bruna Boekhandel (Dorpsstraat 15) te Nunspeet. Mensen betalen dan 15 euro in plaats van 25 euro per persoon.

Adres:
Grote Kerk
Postcode:
8081CL
Plaats:
Elburg (Boek overnachting in Elburg)
Dagje uit in Elburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wimmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Magré & Magré.
Telefoon:
0525-685413

Kaarten:
Toegangskaarten zijn in de voorverkoop met 10 euro korting per persoon verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: De Elburger Boekhandel (Vischpoortstraat 4) te Elburg, Slagerij Henk van de Weg (Zuidezeestraatweg West 60) te Doornspijk en bij de Br

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-12-10 08:08:48

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.