Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel Scratchdag Leiderdorp, Zuid-Holland


Naam:
Gospel Scratchdag
Datum:
25 mei 2019
Tijd:
9:00u - 22:30u
Omschrijving:

Zing mee!
Zing je graag? Geniet je van gospelmuziek en heb je altijd al eens in een gospelkoor willen zingen? Doe dan mee met het projectkoor tijdens de gospel scratchdag op zaterdag 25 mei 2019! Deze dag en het concert worden gehouden in het zalencentrum A4 in Leiderdorp. In één dag eeuwen oude gospels en spirituals in een modern jasje, tot aan gloednieuwe gospelsongs instuderen, om s’avonds als afsluiting een geweldig concert te geven! Denk bij de oude gospelsongs en spirituals aan nummers als Amazing Grace, Go Down Moses en Swing Low, Sweet Chariot. Bijna alle gospelstijlen komen deze dag wel aan bod. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom zich voor deze dag in te schrijven!

Wat is er allemaal inbegrepen?
De deelnemers krijgen alle middelen die nodig zijn om thuis te oefenen. Zo ontvangt iedereen de bladmuziek en oefentracks. Jou partij is apart ingezongen en ontvang je op mp3. Noten kunnen lezen is dus niet nodig!! Zet simpelweg de nummers aan en zing jouw partij mee.
Kosten deelname
De kosten voor deelname bedragen € 40,00 per persoon. Dit is inclusief bladmuziek, oefentracks en een heerlijke avondmaaltijd. Exclusief consumpties en lunch.

Beschikbaarheid bladmuziek en oefentracks
De bladmuziek is nu al beschikbaar. De oefentracks zullen beschikbaar zijn vanaf 31 januari 2019. Als dit eerder beschikbaar is krijg je hiervan uiteraard bericht. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op het intranet van AT-Tickets en de bladmuziek en oefentracks downloaden.

Doelstelling voor 25 mei
Het gaat deze dag om samen zingen en genieten van gospelsongs en het geven van een geweldig concert! Het is de bedoeling dat je de nummers op 25 mei zo goed mogelijk (het liefste helemaal) kent. Onder leiding van dirigent Tim Hermsen worden tijdens de scratchdag de puntjes op de “i” gezet en zal er minder aandacht besteed worden aan het instuderen van de verschillende partijen. Daarom is het belangrijk dat je je thuis zo goed mogelijk voorbereid. Tijdens het concert wordt er zonder bladmuziek of tekstboekje gezongen.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.at-tickets.nl/gospel-scratchdag
Er is voldoende ruimte om mee te doen maar: Vol = Vol dus schrijf je snel in en zorg dat je er bij bent!
De inschrijfdatum sluit 25 april 2019.

Afsluitend concert
Natuurlijk zal de dag worden afgesloten met een concert! Nodig vrienden, familie en kennissen uit om naar het concert te komen. De kaarten zijn nu al te reserveren via www.at-tickets.nl/gospel-scratchdag-concert
Kaartjes kosten € 7,50 per stuk.
Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@timhermsen.nl.

Deze dag is een initiatief van FIC Music Publishing en AVD productions.

Adres:
Elisabethhof 5
Postcode:
2353 EW
Plaats:
Leiderdorp (Boek overnachting in Leiderdorp)
Dagje uit in Leiderdorp | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 40,00

Lift:
Ja

Internetadres:
https://www.at-tickets.nl/gospel-scratchdag
Email adres:
info apenstaartje timhermsen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Tim Hermsen.
Telefoon:
0646375854


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2018-12-05 13:10:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.